0944 265 338

info@onlineparfum.sk

BLOG

10 tipov na jar a leto

10 tipov na jar a letoDni začínajú byť pomaly dlhšie a dlhšie a aj počasie sa nám snaží napovedať, že je tu konečne jar. Vzduch je nabitý sviežosťou a nebude dlho trvať, kým ho zachvátia vône kvitnúcich kvetov. Ťažšie zimné parfémy nám postupne nahradia ľahké kvetinové. Aby ste mali čas zareagovať, prinášame vám prehľad tých, ktoré budú ideálne na jar a leto.

Na začiatok si môžeme dovoliť trocha fantázie v podobe parfumu Nina Fantasy od Niny Ricci. Rozprávka vo flakóne na vás vybalí sviežu hruškovú vôňu, delikátny kvet višne a sladkosť hnedého cukru. Čo viac by nám mohlo stelesniť prichádzajúcu jar, ako táto kombinácia?
Nina Fantasy
Znovuzrodenie do novej sezóny prináša aj Calvin Klein v podobe mladšej sestry parfumu Beauty, Sheer Beauty, ktorá je dômyselne namiešaným elixírom kvetinových a ovocných zložiek. Dominujú jej brusnice, ľalia a kvet vanilky.
Sheer Beauty
Rafinovaná a ženská, taká je vôňa Giorgio Armani Si. Chyprová vôňa spája tóny čiernych ríbezlí, ruže a pižmového akordu prírodného dreva. Jemnosť a zmyselnosť dodáva dotyk vanilky, pačuli a frézie.
Sí
Do novej sezóny vyťahujeme aj debut Truth or Dare od kráľovnej popu Madonny. Parfém je intenzívnou kombináciou bieleho jazmínu, vanilky a oleja z kvetov sevillského pomaranča.
Truth or Dare
Život je krásny. Túto myšlienku vyjadruje vôňa s príznačným názvom La vie este belle od Lancome. Sladké tóny hrušky a čiernych ríbezlí sa snúbia s jemnými tónmi kosatca, kvetu pomarančovníka a jazmínu. Intenzívny základ v podobe vanilky, pačuli a orechov dodávajú vôni energickosť a eleganciu.
La vie este belle
Gucci je úplnou samozrejmosťou pri výbere na akúkoľvek príležitosť. Glamorous Magnolia so svojimi tónmi bielej čokolády, frézie a pivonky prinesie do miestnosti dievčenskú sviežosť.
Glamorous Magnolia

Triumfálnosť, tak ako by sme aj mohli očakávať, vnesie do tejto sezóny Armani s vôňou Code Luna. Pomarančový kvet, vanilka a karamel sú Armaniho predstavou ženskosti.
Code Luna
Givenchy rozvíri ovzdušie rebéliou parfumu Very Irrésistible Electric Rose, ktorý je plný rockovej energie a vhodný pre niekoho, kto hľadá kvetinovú vôňu na hrane.
Very Irrésistible Electric Rose
Pure DKNY Verbena je ostrý kvetinový parfém kombinujúci tóny verbeny, bazalky, jazmínu a zimolezu a zároveň našou ďalšou ponukou na nadchádzajúce ročné obdobia.
Pure DKNY Verbena
Desiatku výberu uzavrieme nezameniteľným parfémom Coco Mademoiselle od Chanel, ktorý spája sviežosť a sofistikovanosť mladej aktívnej ženy. Šarm a eleganciu dodávajú ružové a jazmínové tóny v kombinácii s citrusmi a bergamotom.
Coco Mademoiselle
Image courtesy of [image creator name] / FreeDigitalPhotos.net


Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.


 
 


Tipy a triky pre svieže vône tohto leta
Tipy a triky pre svieže vône tohto leta

18.07.2018 17:18:04

Letná dovolenka za dverami a Vy ešte nemáte vybraný nový svieži parfum? Nezúfajte. Prinášame Vá...

Prečítajte si viac
Nabite sa explóziou jarných vôní!!!
Nabite sa explóziou jarných vôní!!!

07.05.2018 10:28:16

Jar, si srdečne vítaná! Milé dámy, je najvyšší čas vytiahnuť zo šatníka kvetinové vzory, diev...

Prečítajte si viac
Dolce & Gabbana – značka, ktorú musíte vyskúšať!
Dolce & Gabbana – značka, ktorú musíte vyskúšať!

13.04.2018 11:50:50

     Čím by bol svet bez ikonickej talianskej značky Dolce & Gabbana? Možno by to bolo smutné ...

Prečítajte si viac

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK